«اپیدمیولوژی بیماری‌های شایع ایران»- ج3
نوشته شده توسط دکتر محمد حسن ربیعی در ساعت 18:23

جلد سوم کتاب مرجع اپیدمیولوژی بیماری‌های شایع ایران (سرطان‌ها)، به‌عنوان مرجع رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر شد. در فصول 12 گانه این کتاب، پس از ذکر مقدمه‌ای بر اپیدمیولوژی سرطان‌ها، به سرطان‌های پستان، دهانه‌ی رحم، مری، معده، کولون و رکتوم، کبد، مثانه، پروستات، ریه، لنفاوی، و دهان پرداخته شده است.

14 نویسنده در نگارش این کتاب نقش داشته‌اند. این کتاب به سرپرستی دکتر پروین یاوری، استاد اپیدمیولوژی گروه بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تدوین شده است. ویراستاری کتاب نیز بر عهده‌ی دو تن از دامپزشکان اپیدمیولوژیست دکتر حسام‌الدین اکبرین و دکتر حمید شریفی بوده است. این کتاب در 165 صفحه توسط انتشارات گپ منتشر شده است. علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید اینترنتی کتاب می‌توانند به لینک زیر مراجعه نمایند.

http://www.gapnashr.com

 



:: موضوعات مرتبط: مقالات علمی اعضا، ،
:: برچسب‌ها: اپیدمیولوژی, بیماری های شایع, ایران,
انتشار نهمین شماره نشریه مراقبت
نوشته شده توسط دکتر محمد حسن ربیعی در ساعت 19:3

نهمین شماره نشریه الکترونیک مراقبت منتشر شد. برای دریافت این شماره نشریه اینجا کلیک نمایید.



:: موضوعات مرتبط: اخبار انجمن، نشریه مراقبت، ،
:: برچسب‌ها: نشریه, مراقبت,
مروری بر سندرم تنفسی خاورمیانه
نوشته شده توسط دکتر محمد حسن ربیعی در ساعت 1:2

 

نویسندگان: دکتر آرش قلیانچی لنگرودی، دکتر حمیده نجفی

 

سندرم تنفسی خاورمیانه (Middle East Respiratory Syndrome; MERS) اولین بار در سال 2012 در عربستان صعودی شناخته شد. این بیماری توسط یک کرونا ویروس ایجاد می شود که در انسان تمایل زیادی به سلول های اپیتلیال غیر مژک دار برونش ها دارد. از آوریل 2012، 536 مورد عفونت انسانی کرونا ویروس مرس مورد تأیید آزمایشگاه سازمان جهانی بهداشت گزارش داده  شده است که از بین این تعداد 145 نفر جان خود را از دست داده اند. تا به امروز وقایعی از وقوع مرس در کشورهای اردن، کویت، قطر، عمان، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، یمن، فرانسه، آلمان، یونان، ایتالیا و بریتانیا، تونس و مصر، مالزی و فیلیپین و ایالات متحده آمریکا گزارش شده است. همه موارد بیماری که اخیرا از مناطق خارج خاورمیانه گزارش شده است، اولین بار در خاورمیانه مبتلا به عفونت شده و سپس از منطقه خارج گردیده اند. در مجموع 65/6 درصد از موارد بیماری جنس مذکر داشته و متوسط سن موارد مبتلا 49 سال (طیف سنی از 9 ماهگی تا 94 سالگی) گزارش شده است.

برای دریافت ادامه مطلب اینجا کلیک نمایید.



:: موضوعات مرتبط: مقالات علمی اعضا، ،
:: برچسب‌ها: سندرم تنفسی خاورمیانه,